“Bezinnen en Beginnen”

25 jaar kerst en nieuwjaarsgedichten

Het boekje is een reeks van 25 jaar kerst en nieuwjaarsgedichten. Die heb ik gebundeld met alle andere gedichten en verzameld over 25 jaar.Een mooie bundel onder de naam “Bezinnen en Beginnen”. Met een kerstkaart komt de boodschap zoveel beter over dan b.v. een video of facebook. Heeft u hier belangstelling voor lees verder…

Peter Noordhoek

Deze jaarwisseling verschijnt nu een bundel met een selectie van alle kerstkaarten en gedichten onder de titel ‘BEZINNEN EN BEGINNEN’. Als u de kaarten al langer ontvangt, zal de inhoud u bekend zijn, al zijn er een aantal gedichten bij die nog niet eerder zijn gepubliceerd.

De bundel is deze weken in enkele boekhandels te koop of te verkrijgen via een email naar het bekende adres. De bundel kost 10 euro + verzendkosten of is gratis voor degene die na lezing een niet al te objectieve recensie schrijft.