33 Mustafa Bal

Kandidaatnummer
33

Kieskring
Allen

Woonplaats, Provincie
Gorichem, Zuid-Holland

Geslacht
Man

Leeftijdsklasse
35-49

Deskundigheid
1. Defensie
2. Veiligheid
3. Migratie, integratie & burgerschap
4. Onderwijs

Slogan
Dienend, beschermend en rechtvaardig in de politiek.

Motivatie
Als kind van Turkse gastarbeiders ben ik geboren en getogen in Gorinchem. Na mijn mavodiploma ben ik militair geworden en ik ben er trots op dat ik met mijn 21 dienstjaren een bijdrage heb kunnen leveren aan de veiligheid van en voor Nederland.  

We leven in een mooi land en hebben het voorrecht te leven in een land waar vrijheid en burgerschap elke dag worden beleefd.  
Mijn vrijheid om te kunne zijn wie ik wil zijn voel ik als een ppdracht om ook de rechten en vrijheden van anderen te beschermen.

Nederland verdient namelijk een samenleving waar iedereen mee kan doen en waar niemand wordt uitgesloten. Een samenleving die opstaat tegen het gif van discriminatie, uitsluiting en staat voor een rechtvaardige samenleving waarbij de vrijheid, veiligheid, acceptatie en diversiteit van ieder individu geborgd en beschermd wordt. Nederland is het land waar ik sinds 1999 als beroepsmilitair met trots mag dienen. Ik zal het een hele eer vinden om dit straks ook te mogen doen als Kamerlid. 

Religie
Islam

Aanvullende opmerkingen
In het dagelijks leven ben ik adjudant-onderofficier instructeur binnen de Koninklijke Marechaussee in de functie van Mentor/Supervisor Beroeps Praktijk Vorming.

Social media

Website: https://cda.nl/mustafa-bal
Twitter: https://www.twitter.com/Mustafabal1981
Facebook: https://www.facebook.com/Mustafabal1981
Instagram: https://www.instagram.com/mustafabalcda
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mustafa-bal-a1a33450

Video

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.