55 Barend Tensen

Kandidaatnummer
55

Kieskring
Leiden

Woonplaats, Provincie
Rijsburg, Zuid-Holland

Geslacht
Man

Leeftijdsklasse
35-49

Deskundigheid
1. Buitenlands beleid
2. Wonen & ruimtelijk beleid
3. Sterke regio’s

Slogan
Stem lokaal, stem Barend Tensen plek 55. Nu Doorpakken!

Motivatie
Iedereen vertegenwoordigt een unieke waarde die we moeten respecteren. Dit gaat gepaard met de verantwoordelijkheid om je talenten te benutten, maar je vervolgens ook in te zetten voor de samenleving. Dat is voor mij niet vrijblijvend, maar een opdracht. Een appèl.

Als fractievoorzitter voor het CDA in Katwijk, geworteld in de mooie Duin en Bollenstreek te Zuid-Holland, houd ik die opdracht altijd in mijn achterhoofd. Dat vraagt om een betrouwbare overheid die haar veiligheid op orde heeft en om slimme investeringen om de economie in de regio na de klap van de coronacrisis weer te laten groeien. Het vraagt ook om een hernieuwd toekomstperspectief, in het bijzonder voor jongeren. Er zal in Katwijk en de hele regio Zuid-Holland Noord betaalbaar en innovatief gebouwd moeten worden zodat zij hier kunnen blijven wonen. Jongeren- en seniorenhuisvesting verdienen hogere prioriteit in nationale woningbouwplannen. Het betekent ook: kans op een vaste baan en een fatsoenlijk inkomen door goede aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Jongeren die door de crisis achterstand hebben opgelopen verdienen een steuntje in de rug.

Daar zet ik mij als regio-kandidaat keihard voor in. Met een brede blik en een open geest voor de vele geluiden in de samenleving. Nu doorpakken!

Religie
Protestant (PKN)

Social media

Twitter: https://www.twitter.com/barendtensen
Facebook: https://www.facebook.com/barend.tensen
Instagram: https://www.instagram.com/barendtensen
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/barendtensen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.