62 Joanne (H.) Blaak – Van De Lagemaat

Kandidaatnummer
62

Kieskring
Dordrecht

Woonplaats, Provincie
Maasdam

Geslacht
Vrouw

Leeftijdsklasse
50-60+

Deskundigheid
1. Zorg
2. Wonen & ruimtelijk beleid
3. Migratie, integratie & burgerschap

Slogan
Samenleven is een werkwoord.

Motivatie
Ieder mens is anders en iedereen is van waarde. In een coöperatieve samenleving draagt iedereen een steentje bij naar vermogen, groot of klein. Van een luisterend oor, budgetmaatje, voorlezen aan je (klein-)kinderen of vrijwilliger in de dorpswinkel tot teamwork in de operatiekamer of bij het boren van een verkeerstunnel. Iedereen neemt en draagt (een deel van de) verantwoordelijkheid. Daar word ik blij van en zet ik me graag voor in. Een stevige sociale basis in elk dorp, in elke wijk, in elke stad, in heel het land.

Omzien naar elkaar vraagt ook om een slagvaardige overheid die werkt vanuit de bedoeling, een rechtvaardige samenleving waar ieder mens telt en meedoet.

Regels moeten daarbij helpen en ruimte bieden aan de menselijke maat. Niet bang zijn voor precedenten en ongelijke situaties ongelijk behandelen. 

Samen spelen, samen leren, samen werken, samen vallen en weer opstaan dat is de samenleving die we nu nodig hebben voor een beter Nederland. Zorg voor elkaar, vandaag en morgen. Laten wij Nu doorpakken!

Religie
Protestant (PKN)

Social media

Twitter: https://www.twitter.com/JoanneBlaak
Facebook: https://www.facebook.com/joanne.blaak
Instagram: https://www.instagram.com/joanneblaak?igshid=1ex9x4dbunva4
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/joanne-blaak-v-d-lagemaat-1391456

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *